OGLASIO SE HEROJ IZ HITNE KOJI JE PRVI PRIŠAO VODITELJICI: Pogledala me je i SAMO PONAVLJALA OVU JEZIVU REČENICU!

Nakon višesatne operacije u kojoj se nalazila popularna voditeljica “Jutarnjeg programa” na “Pink Televiziji, Dea Đurđević  sada se nalazi  u šok sobi. Ljekari su danas obavili kontrolni pregled i ustanovili da je za sada sve u najboljem redu.

No, ono što je oduševilo sve jeste saznanje da je tokom nesreće u kojoj je voditeljica zadobila povrede, prvi pritrčao Dušan Vranješević, vozač Hitne pomoći. Naime, Dušan radi 24 godine kao vozač Hitne pomoći, i prvi se zatekao na mjestu nesreće.

Kako navodi, pomoćnik direktora Hitne pomoći Dušan je došao do Dea i vidio da je svjesna, te odmah pozvao hitnu pomoć i obavijestio dispečara i načelnika smijene da ima više povrijeđenih, zbog čega su oni  poslali troja kola. On je zbrinjavao ruku povrijeđene Dee, kao i ostalih povređenih  zajedno sa medicinskom sestrom koja radi u laboratoriji “Dragiše Mišović”.

Kada je Dušan prišao voditeljici, vidio je da joj je rukav prazan. Budući da voditeljica nije znala o čemu se radi,nije dizala paniku, već je Dušana pitala ga tiho: “Šta mi je sa rukom, mnogo me boli” – dodaje pomoćnik direktora Hitne pomoći.

Related image

Image result for dea djurđevic nesreca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *