OVO JE SIN ANE BEKUTE KOJEG JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU, A OVO ŠTO JE ON OTRKIO O SVOM OCU SVE JE RASPLAKALO!

Slavna pop-folk pjevačica, Ana Bekuta prije mnogo decenija dobila je sina Igora, kojeg je ostavila u Domu za nezbrinutu djecu. Naime, pjevačica je rodila sa svega  17 godina,nakon čega je bebu ostavila u Domu, a nedavno je i otkrila zašto je to uradila.

Pjevačica je navela kako je svakog vikenda putovala da vidi Igora, koji bi joj se po dolasku smiješio u krevetiću,a pjevačicu su do narednog vikenda u životu držali njegov puderast miris u nozdrvama i otisak njegovih malenih usana na vratu.

Njen sin, Igor Polić, rekao je kako nikada  majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila u Domu za nezbrinutu djecu, te je rekao kako se to nikada nije krilo od njega, niti je ostavilo posljedice. Igor dodaje, kako je svjestan svega, da je   njegova majka morala to da uradi, te navodi da joj nikada nije zamjerio na tome,  a o svemu tome danas njih dvoje pričaju najnormalnije. Za razliku od majke, Igor je rekao ima sve informacije o ocu, ali da se ne čuju niti viđaju.

Related image

w3

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *