VODITELJICA POKAZALA GRUDI: Došla u emisiju bez brusa, onda na pola vijesti sve ISPALO, MUŠKARCI OVO MORAJU VIDJETI (VIDEO) 0 SHARES Share – Nove Vijesti

VODITELJICA POKAZALA GRUDI: Došla u emisiju bez brusa, onda na pola vijesti sve ISPALO, MUŠKARCI OVO MORAJU VIDJETI (VIDEO) 0 SHARES Share

Albanska televizija “Zjarr” pronasla je nacin kako da poveca gledanost i popularnost televizijskog programa. Nakon sto su postavili djevojke bujnih i golih grudi za voditeljice “vatrenog” dnevnika, gledanost dnevnika se povecala za 300%.

v

Slikovni rezultat za zjarr tv

Zanimljivo je to sto taj dnevnik gledaju mnogi ljudi koji ne znaju ni rijec albanskog jezika. Ali cak i oni koji znaju jezik nisu slusali o cemu voditeljica prica. Ionako mislimo da svrha ovog dnevnika nije slusanje nego gledanje. U toku emitovanja “vatrenog” dnevnika mnogo puta se otkrilo vise nego sto su voditljice zeljele da se otkrije.
Jos mnogo ovakvih dnevnika pronaci cete ako na googlu ukucate Zjarr tv.  Direktor te televizije kaze da se na taj nacin bori protiv politicke moci nad medijima, a voditeljica dnevnika kaze da je zadovoljna svojim poslom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *