NOVA OPASNOST ZA SVE: Od VIŠESTRUKOG UBICE koji izlazi iz zatvora CIJELA ZEMLJA DRHTI, oni su balkanski monstrumi!

Krajem 2018. godine cijeli Bihać   zavijen  je u crno kada je Admir Sović riješio da nožem izbode svoju djecu, a onda da i sebi prekrati život. Naime, on je svoje troje maloljetne djece ubio nožem, a onda se objesio. Nakon što se sve to desilo , policija je u kući pronašla i kašikaru zajedno sa porukom za suprugu Lejlu.

 

Osim Sovića tu je još mnoštvo njih koji su na sličan način počinili ubistvo, te ubili nekog od članova porodice, a nakon toga i sebe. Ovo su neki od njih;

Nezir Kamenica  (22) u selu Bogušići kod Goražda ubio je majku Zehru Kavazović, baku Šemsu Džabija, te očuha Ifeta Kavazovića. Naime, on je u porodičnoj kući sjekirom ubio najprije očuha koga je s leđa udario po glavi i tijelu, azatim majku koja ga je vidjela i na kraju baku koja je ležala u krevetu. Na kraju je tijela odvukao u kadu, gdje ih je smjestio i pokrio ćebetom. Od njih je uzeo novac, te kupio kartu do Sarajeva gdje se po dolasku sam predao policiji.

Sabahudin Habib (49) je  2017. godine  u bosanskom selu Sokolina automatskom puškom ubio troje šumara iz zasjede. Inače, Sabahudin je bio šumokradica, a živio je  od predprodaje drva. Kada je saznao da šumari pokušavaju da ga spriječe u namjeri, spremio im je sačekušu.  Zbog ovog čina, osuđen je na 34 godine zatvora.

Davne 2008. godine desilo se jedno  od najmasovnijih ubistava kada je 45-godišnji Tomislav  Petrović u stanju nuračunljivosti u Tuzli ubio petero rođaka i komšiju, dok je jednu osobu ranio. On je najprije  u autobusu ubio tri osobe i ranio vozača. Zatim je još troje ubio u njihovim kućama. Policija ga je konačno uhvatila dok je pokušavao da zapali jedan automobil i kada je ostao bez municije.

Image result for admir sovic

Image result for admir sovic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *