JEDINI PREŽIVJELI IZ AUTA SMRTI OTKRIO STRAŠNE DETALJE: Ovako su izgledali posljednji trenuci života ŠABANA ŠAULIĆA

Nakon strahovite nesreće u kojoj je poginuo popularni folk pjevač, Šaban Šaulić, Šabanov kum Slobodan Boban Stojadinović otkrio je strašne detalje koje su preživjeli to kobno jutro. On je rekao kako su do pola četiri imali nastup u klubu,a onda su se dogovorili da legnu u hotelu jer rano ujutro imaju avion,  te  da ga Slobodan budi   6.15 sati.

Slobodana je telefon probudio te je  i  ustao u  6.15 h. Odmah nakon je ustao vidio je da je Šaban već budan i spreman, te da lupa na vrata . “Pa zašto žuriš?” pitao ga je Slobodan , na što je on odgovorio: “Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!”

Slobodanu je ovo bilo malo  čudno jer  nikada prije nije tako, a pored toga  imali su još tri sata do polijetanja aviona. Kada su ušli u auto, Šaban je bio  malo nervozan i tu  je  zamjerio Slobodanu  što ga nije probudio tri minuta ranije. Sav je bio čudan! rekao je Slobodan Stojadinović. On je dodao kako je pjevač i tokom nastupa bio nestrpljiv, te kako je u toku nastupa stalno gledao na sat kao da negdje žuri.

Kada su krenuli, nisu  pet riječi progovorili i onda bam! Na putu su bili neki radovi, te se sve iz tri trake sužavalo u jednu. Odjednom je drugo vozilo  naletjelo  pozadi, a Mirsad koji je vozio je kočio. Slobodan je  sjedio pozadi, a ispred njega  sjedio Šaban.

Related image

Related image

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *