ŠABAN JE PREDOSJETIO SMRT, NAPISAO JE TESTAMENT PRIJE TRI MJESECA: Evo kome ostavlja 2,4 miliona eura, TRAŽIO JE SAMO JEDNO!

Prije dva dana, tačnije 19.02. u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkom gradu Bielefeld poginuo je popularni folk pjevač Šaban Šaulić. Vijest o njegovoj smri potresla je sve, a naročito njegovu porodicu i prijatelje.

No, kada se sagledaju neke stvari, Šaban kao da je znao da će ovo da se desi. Naime, prije tri mjeseca on je napisao testament u kojem  svu svoju imovinu, vrijednu nekoliko miliona eura, ostavio supruzi, djeci i unucima. Izvor blizak njemu, navodi kako je on  svoju volju  o nasljedstvu prenio advokatu koji je i sastavio testament.

U njemu je tačno naveo kako supruzi ostavlja vilu vrijednu milion eura, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, a nakon njene smrti nasljeđuju je djeca i unučad. Kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na svoju djecu: Mihajla, Ildu i Sanelu. Kuća u Dedinju i Krčedinu ne smiju biti prodati, dok djeca sa stanovima mogu da rade šta žele . Pored ovoga, pjevač je ovlastio suprugu da može rapolagati njegovom ušteđevinom, za koju navode da iznosi 500.000 eura.

Image result for saban saulic

 

Image result for saban saulic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *