SKANDAL, POPOVIĆ JE OVO POKUŠAO SAKRITI: Evo zašto je ŠABAN ŠAULIĆ napustio “ZVEZDE GRANDA”, ONA JE KRIVA!

Prije tri godine, popularni pjevač Šaban Šaulić koji je bio tadašnji član žirija “Zvezda granda” odlučio je da napusti to mjesto, te je  nakon razgovora sa vlasnicima “Pink” televizije Željkom Mitrovićem i Milicom Mitrović prešao na “PInkove zvezde”.

Tada se kralj narodne muzike, zahvalio na saradnji sa kojom je  to radio, te rekao kako se raduje saradnji sa timom i druženju sa kolegama iz žirija sa Pinka. On je rekao kako je uvjeren  da će svi dati od  sebe sve, te da će svi sa svojim  iskustvom i savjetima dati podstrek  novim muzičkim zvijezdama i omogućiti im da na pravi i najbolji način izgrade svoju karijeru.

Međutim, kompozitor i violionista Milutin Popović Zahar,  znao je pravi razlog Šabanovog odlaska, pa je pokušao to i objasniti. Naime, on je rekao kako se  njemu   smučilo i kako je smatrao  da je elegantnija emisija u kojoj sada učestvuje jer Šaban je takav, ima integritet. Njemu je smetalo što iznad njega sjedi pjevačica koju je on vodio na svadbe kao glavni šef. Ona nije kriva, naprotiv ona je velika dama,ali   Saša je odlučio da ona tu sjedi i mislim da je to bio Šabanov motiv za odlazak”, – rekao je Zahar.

 

Related image

Related image

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *