O ovome će se dugo pričati: Aleksandra Subotić je ukopana nakon ovoga, nema joj pomoći

Učesnica rijalitija Zadruga , Ana Korać već neko vrijeme je u vezi sa Davidom Dragojevićem koji je također učesnik istoimenog rijalitija. No, njihovu vezu ne  podržavaa Davidova majka, Biljana. Međutim, vjetar u leđa kada je u pitanju ova veza daje mu njegov očuh Predrag koji ga u potpunosti podržava, jer kako on navodi, David nije mali,te zna da bira, te sve dok je Ana dobra prema njemu, ona je najbolja. Prvi njen pogrešan korak je kraj za mene, iz kojeg povratka nema, rekao je Predrag.
Predrag je također izjavio kako je David sada drugačiji, te da nije isti  kao prije kada je bio sa Aleksandrom Subotić, jer tada David nije bio svoj. Predrag navodi, da su za Aleksandru vrata Davidove kuće zatvorena te da kada bi se davale ocjene, Aleksandra ne bi dobila čak ni ocjenu, dok bi Ana dobila četvorku.
Inače, za Anu su mislili da je čestita djevoka, sve dok nije ušla u drugu sezonu rijalituja kada se promjenila. Naime, ona je od početka šmekala Davida, a čim je dobila priliku odmah ga je i spopala.

Image result for ana korac

Image result for ana korac i david

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *