U ŠABANOVOM AUTU OSTAO CD SA NAJTUŽNIJOM PJESMOM: Ilda plače DVA DANA i priča samo o OVIM STIHOVIMA! (VIDEO)

Prije nego sto je Sabanimao saobracajnu nesrecu, njegov tkstopisac napisao je jednu pjesmu koju Saban nije stigao ni preslusati. Kada je Ilda par dana nakon nesrece dobila CD sa pjesmom se toliko odusevila da je cak i zaplakala. Evo koja je pjesma u pitanju:

2013. godine kada je Saban pripremao veliki koncert u Sava centru pozelio je da ima novu pjesmu koju bi premijerno mogao otpjevati. Tekstopisac Vlada i harmonikas Bane Vasic dugo su radili na ovoj pjesmi i kada su je napokon komponovali nije im se svidjela. Isprva je nosila naziv “Bol” ali sada je svi znamo kao pjesmu “Zal”.

515891-1769071-ssaban01apdraganaudovicic-ls-ff

Ni Sabanu se nije svidjela jer je bila u pitanju balada a on je zelio nesto veselije. Ipak njegov prijatel mu je tu pjesmu skinuo na CD i stavio u auto kako bi je SAban mogao ponovo poslusati. Dok ju je slusao imao je laksu saobracajnu nesrecu a kada je auto doslo sa popravka, Ilda je vidjela CD i odlucila poslusati. Nakon sto je cula pjesmu zaplakala je i odmah je javila Sabanu (koji je bio u Njemackoj) da je mora snimiti.

saban1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *