Zbog DLAKAVE NOGE naše pjevačice svijet se zgrozio: Ali ovo je samo početak, čekajte da vidite ostale slike

Današnji omoti muzičkih albuma dosta su drugačiji od onih koji su bili šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina, kada su se pjevači trudili da ti  omoti budu progresivni, interesantni i prijatni za oko.

Iako je uloženo mnogo truda, danas, nakon što je prošlo mnogo godina, ovi omoti poslužili su kao podsmjeh na društvenim mrežama. Naime, sajt “akward” u svoju listu “Najčudniji omoti albuma svih vremena” svrstao je izvođače ovih omota, a među njima  su i dva izvođača sa naših prostora. U nastavku pogledajte:

Gospođa Mils sa svojim  albumom pod nazivom “Dođi na moju žurku” uliva povjerenje da je ona jedna od onih žena koje prave lude zabave, no njen omot govori drugačije..

7

Omot operskog pjevača, Živana Saramandić  na prvi pogled izgleda kao da ima “afro” frizuru, ali kad bolje pogledate shvatite da je stvarnost drugačija…

6

Saveta Jovanović postala je senzacija upravo zbog svog omota, jer je njena dlakava noga ono što je bilo nemoguće ne primjetiti. Ona je  pjesmom “Lažno je, lažno, sve što je tvoje” sa ovom fotografijom postala prava internet senzacija.

3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *