FILIP VARAO TRUDNU ALEKSANDRU, PJEVAČICA U NEVJERICI OTKAKO JE SAZNALA: Znam gdje provodiš noći, SINA NIKAD NEĆEŠ VIDJETI!

Kako navode mediji, popularnu pjevačicu Aleksandru Prijović njen suprug,Fillip Živojinović varao je dok je bila još u podmukoj trudnoći. Za ovo je saznala i pjevačica, koja je zbog nedavno rođenog sina Aleksandra prešla preko toga, ali mu nikada neće oprostiti zbog toga. Pjevačica ovu aferu krije od Filipovog oca Bobe Živojinovića i Lepe Brene, ali ne i od svoje majke.

Naime,izvor blizak njima rekao je kako je   Filip  u njihovom restoranu upoznao manekenku, za kojom je poludio. Zbog nje je otišao iz Aleksandrinog stana, kako bi mogli provoditi vrijeme skupa, iako je Aleksandra bila pred porođajem. Manekenka je Filipa brzo obrlatila, dok je Aleksandra noćima ga zvala. Zbog svega što se dešavalo, pjevačica je imala česta gušenja zbog nervoze.

Međutim, jednom je odlučila da Filipa dozove pameti, te mu je zaprijetila riječima:  “Sina nikada nećeš vidjeti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gdje i sa kim noći provodiš”. Ta poruka uticala je na Filipa, koji ej za kratko vrijeme prekinuo aferu sa manekenkom.

Related image

Related image

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *