MNOGI OSUĐUJU SEKINOG VELJKA ZBOG IZGLEDA, A EVO KAKO JE IZGLEDAO PRIJE SAMO NEKOLIKO MJESECI: Niko ne može vjerovati da je ovo on! (FOTO) – Nove Vijesti

MNOGI OSUĐUJU SEKINOG VELJKA ZBOG IZGLEDA, A EVO KAKO JE IZGLEDAO PRIJE SAMO NEKOLIKO MJESECI: Niko ne može vjerovati da je ovo on! (FOTO)

Seka Aleksic je uvijek bila draga meta za traceve i komentarisanje svim onim dusebriznicima koji sjede kod kuce i hejtuju preko drustvenih mreza. Ovoga puta, na njihovoj meti bio je Sekin muz- Veljko.

Veljko je poznat po specificnom imidzu. Zadnih par mjeseci Veljko ima dugu bradu i duzu kovrdzavu kosu a uz sve to, Veljko se i oblaci neobicno. Ocigledno da se to Seki svida jer stalno postavlja slike s njim na kojim oni izgledaju fantasticno.

seka2

 

seka3

 

seka4

 

sekaig

Medutim izgleda da Seka dobija mnogo komentara na racun izgleda njenog supruga, savjetuju mu da se osisa i obrije. Seka je stala na njegovu stranu i rekla da svi koji joj napisu takve poruke dobiju blok i da je trebaju otpratiti da ih ne gledaju ako im se ne svidaju, i da bi bolje bilo da gledaju sebe.

Njenim pratiteljima se vise svidao Veljko u izdanju od prije par mjeseci, kada je izgledao ovako:

sekaaa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *