MILICA IZ SRBIJE I DŽEJLA IZ BIH STALE NA SCENU, A ONDA JE POPOVIĆ PITAO KOJA DRŽAVA JE JAČA: A onda se desilo nesto NEZABILJEŽENO U GRANDU – Nove Vijesti

MILICA IZ SRBIJE I DŽEJLA IZ BIH STALE NA SCENU, A ONDA JE POPOVIĆ PITAO KOJA DRŽAVA JE JAČA: A onda se desilo nesto NEZABILJEŽENO U GRANDU

Dvije mlade djevojke, koje imaju najvecu sansu da pobijede u Zvezdama Granda, stale su na binu kako bi se takmicile jedna protiv druge.

Ukoliko ne pratite Zvezde Granda i ne znate o kome se radi, rijec je o dvije prelijepe sedamaestogodisnjakinje: Milica Cikaric iz Srbije i Dzejla Ramovic iz Bosne i Hercegovine.

jk3

Kada su zavrsile sa nastupom, Sasa Popovic je rekao da je vrijeme za glasanje i da ce sada vidjeti koja je drzava jaca. Onda je Dorde David ustao i rekao da to nema veze sa drzavama i nacionalnoscu. Bitno je da one lijepo pjevaju i da su samo trenutno na sceni protivnice a u bekstejdzu se gotive i druze i da im nije bitno iz koje zemlje druga dolazi.

Djevojke su priznale da je tako kako Dorde David kaze a njihove mentorice su izasle da ih zagrle. Obje su prosle u finale.

jk1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *