POLICAJAC JE NAREDIO ŽENI da otvori prtljažnik, NIJE IMAO POJMA DA GA ONA SLIKA: Svi dijele ovu sliku, POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO! – Nove Vijesti

POLICAJAC JE NAREDIO ŽENI da otvori prtljažnik, NIJE IMAO POJMA DA GA ONA SLIKA: Svi dijele ovu sliku, POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO!

U putu na interviju za posao, ženu po imenu Chy-Niece Thacker policajac poznat kao Jenkins isključio je iz saobraćaja jer joj nisu radila stražnja svjetla, ne sluteći šta će se desiti. Polupreplašenoj Chy-Niece policajac je rekao da joj neće napisati kaznu, ali da je upozorava na svjetla. Ona je rekla da ih je nedavno promjenila, a za dodatnu provjeru morala bi da da 600 dolara. Tada je policajac rekao da otvori sva vrata kako bi on pogledao.

U tom trenutku ona je uzela telefon te slikala policajca, te njegovu fotografiju podijelila na društvenim mrežama gdje je napisala da je on pravi blagoslov, te da joj je mogao napisati kaznu ali da nije, te da je izašao iz svoje uloge kako bi joj pomogao .Fotografija je podjeljena 112 000 puta, a svoj komentar dala je i policijska postaja u kojoj je radio.

Zahvalili su se što je ovo podjelila, te rekli da su jako ponosni na njih, na što su drugi dodali da bi ovo trebao biti primjer i ostalima. Related image

 

Image result for policajac

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *