CECA SE UDAJE?! DUGO GA JE KRILA OD JAVNOSTI, ALI VIŠE NE MOŽE: Mlađi od nje, zasmijava je, A TEK KAD ČUJETE ŠTA JE ONA REKLA O NJEMU! – Nove Vijesti

CECA SE UDAJE?! DUGO GA JE KRILA OD JAVNOSTI, ALI VIŠE NE MOŽE: Mlađi od nje, zasmijava je, A TEK KAD ČUJETE ŠTA JE ONA REKLA O NJEMU!

Pjevacica Svetlana Ceca Raznatovic imala je supruga Zeljka Raznatovica s kojim ima kcerku Anastasiju i sina Veljka. Nakon sto je njen muz preminuo, ona mu je vec godinama vjerna i nikada nije imala drugog partnera. Da li se sada stanje promijenilo, hoce li se Ceca ubrzo ponovo udati?

5841402-cecaex-ff

Naime, njena prica o tome da nema decka vec je svima postala sumnjiva. Mediji spekulisu da Ceca zapravo ima nekoga ali ga dobro krije od svih kamera i javnosti.

cecaig

Zbog toga su jednoj emisiji ugostili numerologa Gordanu Gocu Perisic koja je izracunala Cecin numeroloski kod. Numeroloski kod otkriva sta ce se dogoditi u njenoj blizoj buducnosti, da li ce ubrzo upoznati svoju srodnu dusu i hoce li se uskoro udati. Evo sta je numerolog otkrio:

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *