SVI SUŠIMO VEŠ NA OVAJ NAČIN, ALI CIJELI INTERNET JE POLUDIO ZA OVIM TRIKOM: Pitat ćete se kako vam ranije nije pala na pamet – Nove Vijesti

SVI SUŠIMO VEŠ NA OVAJ NAČIN, ALI CIJELI INTERNET JE POLUDIO ZA OVIM TRIKOM: Pitat ćete se kako vam ranije nije pala na pamet

Za sušenje veša većina koristi čuvene sušilice, sa kojima je obično problem manjak prostora. Kako bi pomogla mnogima, korisnica društvene mreže “Reddit” otkrila je trik koji ona redovno koristi kako bi imala prostora i kako bi joj što više odjeće stalo na sušilicu.

Naime, njen način  sastoji se u tome da veš ne prebacuje preko žice, već ga slaže uporedo, te stavlja štipaljke. Na taj način maksimalno koristi prostor, odjeća zauzima manje mjesta, a pored toga i izgleda jako uredno, što možete vidjeti i u nastavku.

ves1

Mnogi su odlučili da isprobaju ovaj način kada se radi o manjim komadima veša poput majica,bluza, suknji, dok se većina složila da ovo nije preporučljivo za veće komade odjeće jer nema slobodnog prostora za dotok vazduha pa se i veš sporije suši.

 

Image result for susenje vesa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *