NAKON DOSTA NAGAĐANJA, OBJAVLJENA ISTINA O BRAKU NOVAKA I JELENE: Prije samog vjenčanja stigle su vijesti, DOGODILO SE!

Ljubavna priča između popularnog srbijanskog tenisera Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene počela je još u ljeto 2005. godine kada su se njih dvoje prvi put upoznali. Tada je Novak imao 17. godina i odlučio da se bavi tenisom, dok je  Jelena   bila 11 mjeseci starija, i bavila se atletikom. Zahvaljujući sportu, njih dvoje su započeli svoj razgovor na osnovu čega su shvatili da imaju puno toga zajedničkog, a oni koju tada prisustovali njihovom susretu okarakterisali su to  kao ljubav na prvi pogled.

 Kako je njihova veza napredovala javljali su se i problemi. Kako je Jelena bila student u Milanu , a Novak gradio karijeru u sasvim drugom gradu, nisu se mogli viđati kad požele jer nisu imali toliko novca da mogu u bilo kojem trenutku sjesti u avion i otputovati jedno do drugog. Kad god bi se pružila prilika,  Novak bi svojim dolaskom  iznenadio Jelenu. Jelena je radila čak i u kladionici, te kao promoter raznih brendova i događaja kako bi zaradila novac. Sve do njene diplome, održavali su vezu na daljinu, a onda se njihova veza našla na prekretnici te su se oni  preselili u Monako i počeli živjeti skupa.

Image result for novak djokovic jelena

Tada je Jelena pronašla posao u jednoj naftnoj kompaniji u Monaku , a Novak je bio po turnirima. Nakon nekog vremena shvatili su da im to ne donosi sreću pa su odlučili su da ona postane direktorica Fondacije Novak Đoković, kroz koju je organizirala brojne humanitarne akcije, ali i bila u svakom trenutku uz Novaka na turnirima.

Image result for novak djokovic jelena

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *